Naši partnerji

Prijateljujemo, sodelujemo in si pomagamo med sabo. Vabljeni k ogledu spletnih strani naših prijateljev, toplo pa vam priporočamo sodelovanje z njimi ob dani priliki.

 

Vsak od naših partnerjev pa našim članom ponuja tudi določeno ugodnost pri koriščenju svojih storitev. Zato ste vabljeni k ogledu in koriščenju njihovih storitev. Ob koriščenju storitev pa ne pozabite na svojo klubsko kartico in oseben dokument.

 


V neposredni bližini želežniške postaje na Jesenicah vas pričakuje sodoben gostinski lokal "Ejga". Lastnika lokala, življenska sopotnika smučarka Alenka Dovžan in hokejist Edvin Karahodžić želiva svojim gostom ponuditi sodobno in prijetno vzdušje pri obisku restavracije.
V lokalu se nahaja tudi Alenkin olimpijski kotiček. Strokovno, prijazno in urejeno osebje daje svoj neprecenljiv pečat vrhunski kuhinji, kulinarični ponudbi in postrežbi.

 

UGODNOST: 10% popusta na njihove storitve v restavraciji za naše člane.


Naše telo je bivališče duha, zdravo telo je bivališče zdravega duha. Telo in duh se odpirata kot lotos s tisočerimi cvetnimi listi. Ranljiva sta, zavedajmo se tega in ju skrbno negujmo.

 

UGODNOST: 20% popusta na vse njihove storitve za naše člane.

Mega Center je največji dnevni fitnes in wellness center na Gorenjskem ter eden največjih v Sloveniji.

 

Mega Center je ena od naših lokacij, kjer izvajamo treninge kickboksa in kickfita.

 

UGODNOST: 20% popusta na vse njihove storitve (razen masaž) za naše člane.


Fitness center TOP je moderno opremljen fitnes center, kjer skrbimo za sproščeno počutje vseh naših obiskovalcev. Fitnes TOP je v celoti klimatiziran in ponuja enkraten razgled na vse okoliške hribe.

 

V Fitnes centru TOP izvajamo treninge kickboksa in kickfita.

 

UGODNOST: 20% popusta na vse njihove storitve v Fitnesu Top in 10% popusta na njihove storitve v TOP bar-u za naše člane.


Fight-Madness

Prijatelj fotograf in novinar Milan Krušič redno spremlja slovensko in tujo borilno sceno. Vse dogodke skrbno in profesionalno dokumentira s svojim fotoaparatom ter dogajanje zapiše na lastno spletno stran Fight Madness, ki je vodilni Slovenski portal za borilne veščine.