Naše lokacije

Naš klub deluje na večih lokacijah po celotni gorenjski, v Ljubljani in v Ilirski Bistrici. Povsod treninge vodijo licencirani trenerji kickboksa, glavni trener pa je Denis Chorchyp.
Na vseh naših lokacijah potekajo treningi KICKBOKSA, na lokaciji Fitnes TOP v Lescah tudi treningi KICKFITA, v Fitnesu Vitranc v Kranjski Gori pa še MEDITACIJE.

 

Na vsako lokacijo vedno pripeljemo rekvizite za kickboks trening (makivare, fokuserje, velike blazine za nožne udarce in dodatno opremo) in opremo za funkcionalni trening (elastike, težki strik, talno lojtrico, bolgarska vreča, itd), ostala oprema pa je na posameznih lokacijah.

 

Vsi naši člani na treningih uporabljajo lastno opremo, kot so boksarske rokavice, zaščite za noge, genitalije in čelada.

Jesenice - Samurai Gym

Ledarska 4, 4270 Jesenice

Samurai Gym se nahaja v Športni dvorani Podmežakla na Jesenicah in ima brezplačen parkirni prostor.

 

Tatami Room v obsegu 160m2, je namenjen vsem vrstam borilnih veščin, opremljen z različnimi vrstami boksarskih vreč, makivarami, različnimi fokuserji, ringom in opremo za fukncionalni trening. S tatamiji po celotni površini in vso sodobno opremo boste lahko izvajali kvalitetne treninge, tako rekreativci kot profesionalni tekmovalci.

 

Kranjska Gora - Fitnes center Vitranc

Kolodvorska ulica 1, 4280 Kranjska Gora

Fitnes center Vitranc se nahaja v dvorani Vitranc v Kranjski Gori. Fitnes ima v 2. nadstropju dvorano, ki je opremljena s tatamiji, boksarskimi vrečami in ostalo opremo. Prostor je primerno klimatiziran in lahko dostopen. Ravno tako je na voljo brezplačen parkirni prostor pred Dvorano Vitranc.