Otroci - SAMURAJČKI

Borilne veščine si mnogi predstavljajo kot pretepanje in surov šport, vendar pa je resnica daleč od tega. Pri pravilnem treniranju, se občutno razvija otrokova motorika, ravnotežje in samozavest.

Čeprav je v klubu disciplina na prvem mestu, pri treningu otrok ne pozabimo na zabavo in igro skozi katero poteka tudi trening. Prav zaradi tega otroci z veseljem obiskujejo naše treninge.

 

Pri določenih otrokih se sčasoma pokaže želja po tekmovanju, zato imamo za vse, ki to želijo otroško tekmovalno skupino, ki je prisotna na različnih tekmovanjih.

Otroci tekmujejo v mehkih disciplinah, kot so Pointfighting in Light contact, kjer veljajo določena pravila in je obvezna vsa zaščitna oprema, zato so otroci popolnoma varni in zaščiteni pred poškodbami.

 

Starejši prav tako tekmujejo v teh dveh disciplinah in trših discpilinah, kot so Low-kick, Full contact in K-1.

KBVS je tudi član Kickboksing zveze Slovenije,

zato smo leta 2015 otroke prvič peljali na državno tekmovanje.

 

Prav tako pa se udeležujemo tudi tekem, ki so organizirana pod okriljem različnih borilnih zvez, kot so: WKF, WUSHU, WFCM, WAKF, OFC, ... kjer dosegamo odlične rezultate.


Znotraj kluba organiziramo trening tekme na katerih naši člani pridobijo določeno predznanje za prava tekmovanja. Poleg tekmovanj smo dejavni tudi na področju organizacije različnih kampov in seminarjev.