Trening za ženske - KICKFIT

KICKFIT je funkcionalna vadba z elementi borilnih veščin, ki jo je razvil Chorchyp z dolgoletnimi izkušnjami s tega področja. Vadba je prilagojena nežnejšemu spolu, vendar primerna tudi za moške. Treningi so zelo raznoliki in primerni za razvoj motorike, moči, kondicije, borilne tehnike in za oblikovanje postave.

Pri treningih se uporabljajo različni rekviziti, kot so: boksarske rokavice, lahke uteži, kettle belli, elastike in elastike za noge (KBands Training), vreče za boks, vrvi, steperji, fit žoge in medicinske žoge, talne lestvice in podobno.

Kot smo omenili, so treningi zelo raznoliki, zato nam na treningih nikoli ni dolgčas in ga priporočamo vsem starostnim skupinam, saj si lahko vsak posameznik prilagodi svoj tempo. Vsak zaključek treninga je posvečen ohlajanju telesa ter umirjanju uma, zato na treninge uvrščamo tudi različne vrste meditacije.
 

I have just started training.  I am clumsy, unco-ordinated and weak.  But Denis displays so much patience and warmth that I already feel like part of a team.  He corrects me without criticism and his enthusiasm truly motivates me. Denis is the ultimate professional trainer.

Helen Žerovec

Kickfit izvajamo na vseh naših lokacijah. V fitnes TOP Lesce, na Jesenicah ter v Kranjski Gori. Več na urniku.


Znotraj kluba organiziramo trening tekme na katerih naši člani pridobijo določeno predznanje za prava tekmovanja. Poleg tekmovanj smo dejavni tudi na področju organizacije različnih kampov in seminarjev.