O nas

Klub borilnih veščin Samurai - KBV SAMURAI ali na kratko KBVS, deluje že od leta 2011. Pred tem smo delovali pod imenom Kickboxing Moč.

Smo mlad team, glavni trener Denis Porčič Chorchyp pa svoje bogate izkušnje borilnih veščin prenaša na otroke, mlade in starejše. Stremimo k razvoju borcev v različnih disciplinah kickboxinga, razvoju in večji prepoznavnosti kickboxinga v Sloveniji ter k osebnostnem razvoju vseh naših članov.
 

Naš cilj je učiti in predstaviti kickboks in ostale borilne veščine v pravi luči in vzgajati otroke in strajše člane v boljše osebnosti.

Na treningih se otrokom znanje podaja na zabaven način, vedno pa vlada tudi disciplina. Medsebojno spoštovanje pa je prvo pravilo, ki ga gojimo v klubu. Otroci in bolj izkušeni borci se udeležujejo tudi različnih mednarodnih, državnih in »Open« tekmovanj, kjer dosegajo odlične rezultate in so deležni raznih priznanj.

Denis has been training my son and daughter for 6 years.  He is absolutely fantastic with children - strict yet funny, open and kind.  Because of Denis, my kids have a quiet self-confidence that I'm sure they wouldn't have if they didn't attend his classes.  Theyboth totally love and respect Denis.
Helen Žerovec

KBVS deluje po različnih lokacijah in šteje že preko 120 članov.