Tekmovalci

Tekmovanja v kickboxingu potekajo v mehkih in trdih disciplinah, ki se razlikujejo med seboj po pravilih.
Pointfighting, light contact, kicklight so mehke discipline in borbe potekajo na tatamijih. Full contact, low kick in K1 pa so trde discipline in borbe potekajo v ringu.


Otroci do 14 leta tekmujejo samo v mehkih disciplinah, medtem ko starejši tekmovalci sami izbirajo disciplino, ki jim najbolj odgovarja.

Treningi tekmovalcev potekajo ločeno od rekreativne skupine in so prilagojeni tudi vsakemu posameznemu tekmovalcu, glede na sposobnosti in disciplino v kateri tekmuje.

Denis me je kot idol naučil raznih stvari. Poleg tega da me je naučil da so borilne veščine umetnost, me je v življenju odmaknil od vseh slabih stvari, alkohola, drog, ki so bile v mojem odraščanju aktualne. Ni me samo naučil kako biti prvak v kickboxu vendar tudi v življenju. Skozi vse treninge, tekme, druženje mi je res pokazal pomen spoštovanja in časti. Brez njega sigurno ne bi dosegal takih rezultatov, ni mi samo pokazal fizičnih sposobnosti, ki jih posameznik lahko prejme od trenerja, vendar tudi psihične. Denis realno razpolaga s svojim znanjem iz življenja in fightov, ki jih brezpogojno deli na svoje učence, kar nam pomaga postati bolj odločni, samozavestni, disciplinirani, spoštljivi v ringu in izven njega. Sam sem res hvaležen Denisu, ker mi je dejansko pomagal odrasti, napravil mojo kariero kickboxerja in kljub temu da se poznava že 5let, me vsak dan naući kaj novega.

POWER, WISDOM , HONOR AND RESPECT, a true SAMURAI!

Matic Pranjič

Včasih pa treningi potekajo tudi skupaj z rekreativno skupino, kjer se rekreativci seznanijo s svojimi sposobnostmi, začutijo tekmovalni duh in se v prihodnosti mogoće tudi sami odločijo za tekmovanja.


Znotraj kluba organiziramo trening tekme na katerih naši člani pridobijo določeno predznanje za prava tekmovanja. Poleg tekmovanj smo dejavni tudi na področju organizacije različnih kampov in seminarjev.