novice

SAMURAJČKI NA MORJU

14.05.2017
SAMURAJČKI NA MORJU

Letovanje bo potekalo v otroškem letovišču Pineta na Hrvaškem (blizu Novigrada), ki deluje pod okriljem Zveze društev prijateljev mladine Jesenice.

Letovišče je v celoti namenjeno otrokom in je temu primerno tudi opremljeno – igrala, neposredna bližina morja, urejena plaža, ograjeno letovišče, igrišča za košarko in nogomet ter balinanje. Skupna jedilnica, hišice z wcji, prostor za igro v primeru slabega vremena ter igralni rekviziti. Poleg nočitev, je vključenih tudi 5 obrokov na dan.
 

Na letovanju bomo vsak dan imeli konstanten urnik naših dejavnosti, treningov (treningi in spoznavanje borilnih veščin, s katerimi želimo otrokom približati vse aspekte borilnih veščin, njihovo kulturo in zgodovino ter razvoj), aktivnosti in zabave.  Obiskali bomo tudi mesto Novigrad in se peljali z vlakcem po okolici.


Kot po navadi pa bodo vedno prisotne vrline, kot so disciplina in spoštovanje, sodelovanje, zdrava tekmovalnost, pripadnost ekipi, komunikacija in odgovornost. Otroke želimo poučiti sprejemati sebe in druge, ponuditi zabavno, poučno, športno in ustvarjalno preživljanje aktivnega letovanja med počitnicami. Ne bo pa manjkalo zabave in sproščenosti, tako na prostem, kot tudi v morju
 

Več info in prijavnica pa v priponki. Lahko nas tudi kontaktirate :)