novice

NOVO NA JESENICAH - SAMURAI GYM

18.08.2016
NOVO NA JESENICAH - SAMURAI GYM

V mesecu septembru boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji športa, tako rekreativci, kot tekmovalci in profesionalci, kajti na Jesenicah se odpira Samurai Gym v Športni dvorani Podmežaklo.

Denis Chorchyp, trener in lastnik kluba borilnih veščin Samurai, ki je svoj klub razširil že po celotni Sloveniji (v Kranjski Gori, na Jesenicah, v Lescah in na Bledu, v Ljubljani ter v Ilirski Bistrici) je tokrat v sodelovanju z Zavodom za šport Jesenice uresničil svojo dolgoletno željo in v Športni dvorani Podmežaklo uredil prostor za borilne veščine, skupinske in funkcionalne vadbe.

Na 260m2 boste v prvem delu lahko uporabljali prostor namenjen vsem vrstam borilnih veščin, ki je opremljen z boksarskimi vrečami različnih dimenzij in za različne namene, s stenskimi makivarami, blazinami po celotni površini, ringom in vso dodatno opremo, ki jo potrebujete za kvaliteten in celosten trening. V drugem delu bo prostor namenjen vsem skupinskim vadbam, kot so aerobika, joga, Bootcamp, Crossfit, meditacije, itd, … ki bo prav tako opremljen z blazinami, kolebnicami, kettle belli, TRX—i, CrossCore-i, lahkimi utežmi in steperji. Po celotni dvorani pa bodo nameščena tudi ogledala.

Oba prostora bosta med seboj ločena in zvočno izolirana, po želji pa se med seboj lahko tudi povežeta in se uporablja celotna površina za različne namene, kot so seminarji, predavanja, predstavitve, razne plese, itd.

Glede na funkcionalnost, sodobno opremo in različne možnosti uporabe, vabimo vse vaditelje in trenerje, ki potrebujejo tako kvaliteten prostor za izvajanje svojih treningov oz. vadb, da nas kontaktirate in si tako zagotovite svoj najljubši termin. Veselimo se sodelovanja z vami.

 

Kontaktirajte nas.